coca de trampó

ingredients:

  • una taceta d’oli d’oliva
  • una taceta d’aigo
  • una cullerada de llevat en pols
  • farina fluixa pes: entre 500 i 600 grams
  • 4 pebres verds
  • 5 tomates d’amanida
  • 2 cebes blanques (grans)
  • oli per amanir
  • sal

verdures

elaboració:

  1. Tallar-los a trocets petits.Rentar els pebres i les tomates.
  2. Rentar i esbandir.Barrejar-ho tot i amanir-ho amb oli i sal.
  3. Pelar les cebes i tallar-la a trocets petits.
  4. Barrejar-la i fer el “trampo”
  5. Anar posant la farina poc a poc i barrejar-la amb el llevat.
  6. Agafar-la i posar-la en una safata de forn amb oli.
  7. Ara colocar el “trampo” sobre la masa.
  8. Enfornar 30 minuts amb el forn.
  • Es pot menjar recent fet i fred.

DSC04975

Anuncis

Un pensament sobre “coca de trampó

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s