frit de matances

ingredients:

  • 250 gr de llom de porc
  • 250 gr de xuia de porc
  • 250 gr de fetge de porc
  • 1 kg de patates
  • 2 pebres vermells
  • un grapat de bolets, a ser possible esclatasangs
  • 1 manat grells
  • alls
  • 1 pebre de cirereta
  • llorer
  • oli d’oliva
  • sal i pebre bo

preparació:

  1. Trossejar el llom, la xuia i el fetge. Posar-hi sal i pebre bo. Pelar les patates i tallar-les llargues (com a dits petits).
  2. Dins d’una pella amb oli d’oliva fregir-hi el llom, la xuia i el fetge.
  1. Fregir les patates amb un parell d’alls esclafats.
  2. Continuar amb els pebres, els esclatasangs trossejats i, per acabar, fregir els grells amb un pebre de cirereta i una fulla de llorer.
  3. Dipositar-ho tot dins d’una greixonera, procurant que no quedi gens oliós. En servir-ho, mesclar-ho tot abans.
Advertisements

Un pensament sobre “frit de matances

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s